Ledenweekend PJKN en JKN

Ledenweekend PJKN en JKN

Goed nieuws! Dit werkjaar gaan wij terug op ledenweekend met de piepjongknapen en de jongknapen van 6 tot 8 maart 2020.

Hiermee kunnen de jongsten onder ons al eens proeven hoe het eraan toegaat op kamp, de ideale voorbereiding dus!

De inschrijvingen gebeuren online via onze site. Ga via de site naar de pagina 'Inschrijvingen' en klik verder naar 'Ledenweekend PJKN en JKN'.

Indien u een persoonlijk bezoek wenst (wat aangeraden is als u of uw kind twijfelt of het simpelweg hun eerste weekend is) kan u dit ook vermelden en dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

 

Privacyverklaring

Je persoonsgegevens en die van je kind worden verwerkt door KSA Zonnewaarts Op Dilsen, Vlessersweg,info@ksadilsen.be. We gebruiken die gegevens voor ons ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en werking. Lid worden van KSA Zonnewaarts Op Dilsen betekent automatisch ook lid worden van KSA Nationaal vzw. In het kader van ledenbeheer, verzekering en het verzenden van het leden-en leidingstijdschrift geven wij identificatie- en contactgegevens door aan KSA Nationaal vzw, Vooruitgangstraat 225, 1030 Schaarbeek, info@ksa.be. Meer info vindt u op www.ksa.be/privacyverklaring.

Groep van het lid dat u wil inschrijven.
Het e-mail adres van de vader, moeder of voogd.
Het telefoonnummer (GSM) waarop wij u kunnen bereiken.
Gelieve uw contactgegevens of adres te vermelden indien u wenst dat de leiding persoonlijk langskomt om een woordje uitleg te geven, indien het uw zoon zijn eerste weekend is, raden wij dit aan.
*De leiding zal toegang krijgen tot bovenstaande gegevens. Dit blijft uiteraard intern.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.