Pastadag = Geannuleerd

Geachte leden, ouders, familie,

                     vrienden, sympathisanten,

                                     oud-leiding, vereniging,

KSA ‘Zonnewaarts Op’ Dilsen is trots om u uit te nodigen op onze spaghettidag.

Deze zal doorgaan op zondag      maart 2020 in het KSA-lokaal.

U kan zich inschrijven door de kaart in te vullen die bij deze brief is toegevoegd. Vul naast je bestelling zeker ook in wanneer u komt eten: zondagmiddag (11u30-14u00) of zondagavond (17u00-19u00). Op deze manier proberen we iedereen zo gespreid mogelijk te bedienen, en zo hoeft u niet lang te wachten op een vrije tafel. Het rechtse strookje bezorg je aan iemand van de leiding, het linkse strookje hou je zelf bij en breng je mee op de spaghettidag.


Belangrijk: wanneer je op voorhand betaalt steek dan het geld en het rechtse strookje in een gesloten enveloppe. Je kan uiteraard ook betalen op de dag zelf, maar het blijft wel noodzakelijk om je inschrijving door te geven.

Nieuw: Dit jaar kan u ook online inschrijven via onze website. Na de online inschrijving vindt u ook de gegevens voor te betalen.

Inschrijven kan tot en met zondag     maart 2020. Indien je niet de mogelijkheid hebt om de ingevulde kaart aan iemand van de leiding te bezorgen, kan je je bestelling ook mailen naar lente.ksadilsen@gmail.com of online via onze website. Als je bestelling wordt verwerkt, zal je hiervan een bevestiging ontvangen. Moesten er voor de rest nog vragen zijn, kan u terecht bij Wout op het nummer 0496/867485 of Stef op het nummer 0470/065895 na 18u00.

We hopen u allen aanwezig te zien op onze spaghettidag.
 

Lentehappening: Spaghettidag 2020
Bestelling
De persoonsgegevens hierboven ingevuld worden bewaard en verwerkt door KSA Zonnewaarts Op Dilsen. De gegevens gebruiken we om je te contacteren en op de hoogte te houden van onze werking en activiteiten. Bovendien geven we de gegevens door aan KSA Nationaal vzw via het digitaal ledenbestand (Digit) voor de aansluiting bij KSA Nationaal vzw, voor het afsluiten van de nodige verzekeringen en het versturen van de leden- en leidingstijdschriften. Meer informatie over ons beleid rond gegevensverwerking en je rechten omtrent je gegevens vind je in onze privacyverklaring op www.ksa.be/privacyverklaring.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.