Lid worden

Wanneer u de gegevens in dit formulier invult en verzendt, is uw kind ingeschreven bij onze jeugdbeweging. Vergeet niet om onderaan op de blauwe submitknop te klikken! Nadien ontvangt u van ons een mail ter bevestiging en hierin wordt verzocht om het lidgeld over te schrijven. Pas wanneer het lidgeld betaald is, is uw kind lid van KSA Zonnewaarts Op.

Identiteitsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Medische gegevens
Toestemming beeldmateriaal
Met het aanvinken van akkoord hierboven geef ik toestemming dat er beeldmateriaal van mij/mijn kind gemaakt wordt gedurende het komende KSA-jaar (2019-2020) en geef ik toestemming dat deze foto’s of ander beeldmateriaal door KSA Zonnewaarts Op Dilsen, de provinciale werkkringen en KSA Nationaal vzw gebruikt kunnen worden voor organisatiedoeleinden (cfr. sociale media, website, leden- en leidingstijdschrift, publicaties …). Voor het maken en publiceren van sfeerbeelden of niet-gerichte foto’s is toestemming niet vereist. Verschijnt er achteraf toch een foto of filmpje waar je niet tevreden over bent, neem dan contact op via info@ksadilsen.be of via onze facebook-pagina.
De persoonsgegevens hierboven ingevuld worden bewaard en verwerkt door KSA Zonnewaarts Op Dilsen. De gegevens gebruiken we om je te contacteren en op de hoogte te houden van onze werking en activiteiten. Bovendien geven we de gegevens door aan KSA Nationaal vzw via het digitaal ledenbestand (Digit) voor de aansluiting bij KSA Nationaal vzw, voor het afsluiten van de nodige verzekeringen en het versturen van de leden- en leidingstijdschriften. Meer informatie over ons beleid rond gegevensverwerking en je rechten omtrent je gegevens vind je in onze privacyverklaring op www.ksa.be/privacyverklaring.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.