Inschrijvingen

Op deze pagina kan je je voortaan online inschrijven voor de activiteiten waarvoor dit vereist is. 


Lid worden bij KSA 

Om lid te worden bij KSA Dilsen dien je je online in te schrijven en je lidgeld te betalen. Het lidgeld omvat de verzekering alsook 2 consumpties per activiteit. De betaling van het lidgeld gebeurt via overschrijving.

Inschrijven kan in 2 stappen:


Stap 1: online inschrijven 

Via het online formulier (in de zijbalk) kan u uw kind inschrijven. Nadat u dit verstuurd heeft, zal u een bevestigingsmail ontvangen met daarin uitleg over de betaling van het lidgeld.

Tip! De meeste mutualiteiten betalen een groot deel van het inschrijvings- en of kampgeld terug. U kan een formulier aan de leiding geven, zij zullen dit voor u invullen zodat u dit kan bezorgen aan uw ziekenfonds.


Stap 2: betaling

Het inschrijvingsgeld bedraagt:

  1. Volledig werkjaar (voorkeur)
  • € 55 voor het eerste kind
  • € 50 voor het tweede kind
  • € 45 voor de volgende kinderen​​

​   2. ​​​Half werkjaar (vanaf januari 2021 - juni 2021)

  • € 35 (ongeacht het aantal kinderen van hetzelfde gezin)

Onze gegevens:
KSA Zonnewaarts Op Dilsen
BE36 7352 3712 5881

Gelieve bij de mededeling het volgende te vermelden: Lidgeld 2020-2021 + de naam van uw kind

Is het lidgeld een te grote hap uit uw gezinsbudget? Aarzel niet om contact met onze hoofdleider op te nemen! Gespreid betalen is mogelijk.


Privacyverklaring

Jouw persoonsgegevens en die van jouw kind worden verwerkt door KSA Zonnewaarts Op Dilsen, Vlessersweg 60, Dilsen, info@ksadilsen.be. We gebruiken deze gegevens voor ons ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en werking. Meer info over ons beleid rond gegevensverwerking en hoe je je rechten kan uitoefenen vind je op de site van KSA Nationaal vzw via deze link. Lid worden van KSA Zonnewaarts Op Dilsen betekent automatisch ook lid worden van KSA Nationaal vzw. In het kader van ledenbeheer, verzekering en het verzenden van het leden-en leidingstijdschrift geven wij identificatie- en contactgegevens door aan KSA Nationaal vzw, Vooruitgangstraat 225, 1030 Schaarbeek, info@ksa.be