Bestuur

Sinds kort is KSA Dilsen een stel sterke schouders en helpende handen rijker. Mensen die KSA een warm hart toedragen en die de leiding wil ondersteunen waar nodig. Graag stellen we deze toffe groep aan jullie voor:

Kurt Stevens ° 1979
Gehuwd met Katrien Moors en papa van Ella (°2008) en Robbe (°2006).
Werkzaam als IT-verantwoordelijke in CC Hasselt en als zelfstandige IT-er in bijberoep (qos-it.be).

Link met KSA: zelf jarenlang lid, leider, hoofdleider en volwassen begeleider van KSA Dilsen geweest. Daaruit is een hechte vriendengroep ontstaan die op regelmatige basis samenkomt en jaarlijks op weekend gaat. KSA ligt me nauw aan het hart.

Waarom ben je bestuurslid: enerzijds op vraag, anderzijds ervaar ik KSA nu als ouder omdat Robbe lid is van KSA Dilsen. Door deel uit te maken van het bestuur hoop ik sommige tradities en gewoontes nieuw leven in te blazen en de huidige leiding bij te staan om het voortbestaan van KSA Dilsen te verzekeren.

Danny Jacobs °1969
Gehuwd met Sylvie en papa van Finn (°) en Gill (°).
Werkzaam als treinbestuurder bij de NMBS.
 
Link met KSA: 19 jaar lid geweest van KSA Dilsen, 17 kampen meegemaakt waarvan 7 als leider (bijnaam "De Leader"). Onze zonen zijn KSA-lid (de oudste, Gill, zelfs leider) en wij zijn sinds 2019 trotse kookouders! Sylvie is ons "kookmoederke"!
Waarom ben je bestuurslid: we hebben beide gezegd dat we van zodra Gill of Finn leider zouden zijn binnen KSA Dilsen dat we dan graag wat meer zouden willen helpen. KSA zit in ons bloed!
 
 
 

Anne Franken °1975
Gehuwd met Gerald Wenmakers en mama van Tuur (°2000), Nout (°2002) en Giel (°2007).
Uitbater van vakantiewoning Wuytershoef en duizendpoot.

Link met KSA: als kind was ik lid van Chiro Dilsen en ik ging van 1992 tot 1997 tijdens kamp mee als keukenmeisje met KSA Dilsen. Daar ontmoette ik een stoere jonghernieuwer waar ik nadien mee trouwde. Onze zonen zijn allemaal lid of lid geweest van KSA Dilsen en onze Nout is nu leider.

Waarom ben je bestuurslid: omdat ik besef dat het in deze tijd, waar het online-zijn een groot deel uitmaakt van de jeugd, niet evident is om een jeugdbeweging overeind te houden. Naast het organiseren van activiteiten komt er nog zo veel meer bij kijken en daar wil ik de huidige leidersploeg graag bij ondersteunen. 

Carlo Aerts °1999
Werkzaam als bouwvakker bij Concept.

Link met KSA: sinds 2013 KSA-lid en sinds 2017 leiding. Sinds 2020 hoofdleider.

Waarom ben je bestuurslid: omdat ik als hoofdleider de brug vorm tussen het bestuur en de leidingploeg. Ik volg van beide de vergaderingen op en zo kan ik kort op de bal spelen en sta ik in voor een duidelijke communicatie tussen beide.

Evan Magdelijns °1990
Tuinaannemer van Brutus Tuinen.

Link met KSA: lid sinds 1999, nadien leider en sinds 2018 VB.

Waarom ben je bestuurslid: door mijn jarenlange ervaring binnen KSA Dilsen en KSA Limburg, hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan het bestuur. KSA betekent veel voor mij en op deze manier hoop ik mijn ervaring te kunnen delen.

Gerald Wenmakers °1975
Gehuwd met Anne Franken en papa van Tuur (°2000), Nout (°2002) en Giel (°2007).
Zelfstandig koeltechnieker.

Link met KSA: vroeger lid, leider en oud-KSA-er. We komen regelmatig samen met oud-KSA en de kampverhalen zijn vaste kost! Het weekend is iets waar ik elk jaar naar uitkijk. 

Waarom ben je bestuurslid: omdat KSA nu éénmaal deel uitmaakt van mijn verleden en heden en ik sinds onze Nout leider is graag wil helpen waar mogelijk. Ik vind het belangrijk dat de jeugd een sociaal leven heeft "in real life" en wil graag helpen om dit te realiseren. Met mijn ervaring als oud-lid en -leider hoop ik mijn steentje bij te dragen.